Työntekijöiden kokemuksia

Uratarinat Videot

Mitä tulevat kollegasi ovat mieltä Admicomista?

”Tässä yrityksessä puhalletaan yhteen hiileen, eikä asioiden kanssa jää yksin. Asioista keskustellaan yhdessä ja minulla on tunne, että jokainen työyhteisön jäsen tulee kuulluksi. Admicom pitää työntekijöistään huolta. Täällä on hyvä olla töissä!”

”Työkaverit, työn sujuvuus, selkeät tavoitteet, joihin on mahdollista päästä, yhteisen päämäärän ymmärtäminen, ylpeys omaa työpaikkaa kohtaan, työ mitä tehdään asiakkaan hyväksi, omien vahvuuksien hyödyntäminen, uuden oppiminen ja kannustava ilmapiiri.”

”Myyntitiimissä ihmiset ovat erilaisia ja tosi paljon johto tukee yksilöiden vahvuuksia, koska ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä tätä työtä. Panostetaan yksilöihin ja siihen että yksilöt saavat kehittää omasta työstä mieleisen. Tässä työn mielekkyyden kautta tulee sitoutuneisuus ja sitoutuneisuuden kautta tulee tuloksia.”

”Uskon, että ohjelma on kohderyhmässään markkinoiden paras. En haluaisi työskennellä sellaisen tuotteen parissa, johon en itse usko.”

”Olen uusi työntekijä, olen ensimmäistä viikkoa töissä palkanlaskennassa. Oman ensivaikutelmani mukaan Admicomilla on hyvä työilmapiiri, kaikki arvostavat toisiaan ja puhalletaan yhteen hiileen. Ilmapiiri on rento, iloinen ja ystävällinen, mutta samalla myös ollaan ammattilaisia.”