Admicom on vauhdikkaasti kasvava kotimainen SaaS-toiminnanohjausjärjestelmien, -ohjelmistojen sekä yritystoimintojen automatisoinnin edelläkävijä. Konsernimme ohjelmistoperhe tarjoaa digitaaliset työkalut koko rakentamisen elinkaarelle. Meillä on tahtoa ja osaamista asiakkaidemme arjen helpottamiseen, ja sydämemme sykkii menestystarinoiden luomisesta.

Admicomin tarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Kasvamme nopeasti ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen, myynnin, käyttöönottojen, palveluiden ja taloushallinnon erilaisiin rooleihin eri puolille Admicomia.

Tutustu mahdollisuuksiimme ja liity mukaan mielenkiintoiselle kasvumatkalle iloiseen joukkoomme!

Henkilöstöetujamme

ePassi Flexillä voit maksaa kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja yli 37 000 paikassa ympäri Suomen.

Cuckoo-taukoliikuntasovelluksella edistät työpäivien aikaista vireyttä,  keskittymistä, ergonomiaa ja rentoutumista.

Käytössämme on polkupyöräetu (GoByBike), jossa työsuhdepyörän valinta ja sen käyttö on erittäin joustavaa.

Henkilöstörahasto

Olemme pörssiyhtiö ja käytössämme on henkilöstörahastopohjainen palkitsemisjärjestelmä (Mandatum), joka sijoittaa Admicomin osakkeeseen.

Tapahtumat

Hyvinvointilähettiläidemme suunnittelemia tempauksia ja tapahtumia arkeen ja juhlaan. Admicomin pikkujouluissa ja kesäjuhlissa viihdyt varmasti!

Alennuksia ja liikuntavuoroja

Vaihtelevia etuja toimipisteittäin, mm. lounasalennuksia, alennuksia liikunta- ja hyvinvointipalveluista, kuntosali toimistorakennuksessa ja henkilöstön liikuntavuoroja.